JURULATIH Arab Saudi, Daniel Teglia seperti hilang punca selepas menyaksikan anak buahnya terpaksa pulang awal apabila tewas 0-1 kepada Malaysia pada aksi terakhir Kumpulan C Kejohanan Konfederasi Bolasepak Asia (AFC) Bawah 23 (B-23) Tahun di Stadium Kunshan, hari ini.

KUNSHAN: Berikut keputusan aksi Kumpulan C, Kejohanan AFC B-23 antara Malaysia dan Arab Saudi di Stadium Kunshan, China, sebentar tadi.

PETALING JAYA: Aktor dan pengarah, Datuk Farid Kamil, menganggap kontroversi yang menimpanya sebagai ujian getir yang memberi warna dalam kehidupannya.

PETALING JAYA: Pelakon dan pengarah filem, Datuk Farid Kamil Zahari, tidak mampu menyembunyikan rasa gembira melihat kehadiran isterinya, Datin Diana Danielle, di Mahkamah Magistret Petaling Jaya, di sini, hari ini.

JOHOR BAHRU: Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar, menerima replika kenderaan ikonik yang popular dalam siri animasi kartun, The Flintstones.

ISTANBUL: Sebuah pesawat penumpang Turki yang terbabas dari landasan dan menuju cerun sebelah laut secara tiba-tiba bertukar haluan selepas penambahan kuasa satu daripada enjinnya, kata juruterbang kepada penyiasat semalam.

16 Jan 2018, 8:20am
15 Jan 2018, 7:10am
14 Jan 2018, 7:10am

Menarik di BH

Berita Harian X