Khamis, 16 Mei 2019 | 5:38pm
ALIFF Aziz terus dihimpit kontroversi apabila gambar mesra terbaru bersama seorang wanita tersebar. - Foto NSTP
ALIFF Aziz terus dihimpit kontroversi apabila gambar mesra terbaru bersama seorang wanita tersebar. - Foto NSTP

'Itu gambar lama kami, kenapa baru nak viral?'

KUALA LUMPUR: Ketika kemelut rumah tangganya baru menemui noktah, Aliff Aziz terus dihimpit kontroversi apabila beberapa gambar mesra, termasuk foto dia bercium dengan seorang wanita tular di media sosial.

Bagaimanapun, wanita dalam foto terbabit yang memperkenalkan dirinya sebagai Mei Fina menafikan, dia menjalin hubungan istimewa dengan bekas suami Bella Astillah itu.

Pengakuan itu dibuat Mei Fina yang difahamkan ibu tunggal anak satu dan juga model sambilan menerusi sesi Live di Facebook, beberapa jam lalu.

“Terima kasih kerana tularkan gambar saya dengan Aliff. Tetapi itu gambar lama kami, kenapa baru sekarang tular?

“Saya baru kehilangan telefon ketika berada di sebuah pusat hiburan sebelum puasa. Saya tidak pasti mereka ambil gambar atau apa, tetapi baru sekarang tular,” katanya.

Menerusi sesi live itu juga, Mei Fina sempat menempelak warganet yang menuduhnya sebagai perosak rumah tangga lelaki itu.

“Semua orang tahu Aliff Aziz macam mana, jangan salahkan perempuan sahaja. Jangan acah-acah alim dan kata perempuan macam ni memang jenis suka kebas laki orang,” katanya.

Selasa lalu, nama artis kelahiran Singapura itu kembali hangat diperkatakan apabila gambar lelaki miripnya tanpa berbaju dilihat sedang dipeluk wanita tersebar di media sosial.

Isu itu semakin diperkatakan apabila video lain menampakkan lelaki persis penyanyi itu turut dilihat menerusi Instastory yang dikongsi gadis yang dikenali sebagai Nismell.

Bella sebelum ini, pernah mendedahkan kecurangan Aliff dengan seorang pelakon baharu, Oktovia Manrose menerusi laman Instagram pada Februari lalu.

Ia bukan kali pertama Bella berhadapan dengan isu itu kerana Aliff sebelum ini pernah dikaitkan dengan pelakon, Afifah Nasir.

Berita Harian X